טרייפל מסקרפונה ושוקולד רובי

מתאים לקערה בקוטר (18)

רשימת חומרים לגאנש תותים:

160 גרם תותים

200 גרם שוקולד לבן

1 כפית דבש

310 מ"ל (1/4 1 מיכלים) שמנת מתוקה

עוגת גבינה:

500 מ"ל (2 מיכלים) שמנת מתוקה

325 גרם גבינת מסקרפונה

1/3 כוס ליקר קוקוס

לקישוט:

מרשמלו ורוד (קטנטנים, ניתן לקנות בחנויות), עלי כותרת של ורד ורודים, שוקולד רובי.

אופן הכנה:

מכינים את הגאנש תותים:

טוחנים את התותים עד למחית.

בסיר מביאים לרתיחה התותים, דבש ושמנת מתוקה, מסירים מן האש, ומעבירים לקערה שעליה מונח השוקולד הלבן (שבור), מבלנדרים הכל יחד עד לתערובת אחידה, שופכים לקערת הגשה, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לכשעה.

מכינים את העוגת גבינה:

במיקסר עם בלון מקציפים את כל החומרים לקציפה יציבה.

מרכיבים את המנה:

מוזגים את עוגת הגבינה ע"ג הגאנש תותים, מקשטים בקישוטים וורודים מה שמתחשק לכם,

ומגישים.

טיפ: במידה ותרצו גאנש תותים טיפה יותר אוורירי, ניתן אחרי שהוא מתקרר בעזרת מטרפה ידנית מעט להקציף אותו.